• Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
416 Jobs

Project Engineer

apply now
a0w9L00000056MSQAY 3732

Description

Wat ga je doen als Lead Engineer? Als lead engineer ben je verantwoordelijk voor de engineering van elektrotechnische installaties en systemen van uiteenlopende aard. Als lead engineer ben je een echte teamspeler en werk je nauw samen met hardware engineers, software engineers, werkvoorbereiders, projectbeheersers en projectleiders. Van eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van objecten en complexe veiligheidssystemen. Jouw analytisch vermogen wordt flink op de proef gesteld bij het onderzoeken van de functionele eisen c.q. klantvraag.

Job offer

Wat wordt jou geboden als Lead Engineer? - aantrekkelijke arbeidsomstandigheden - laptop/telefoon van de zaak - goede pensioenregeling - 36 vakantiedagen o.b.v 40 u/pw

Job requirements

Wat wordt er van jou verwacht als Lead Engineer? - een afgeronde HBO opleiding WTB- ruime werkervaring als electrical engineer - bekend met machineveiligheid en RAMS - Bekend is met eisenbeheer- en documentmanagementsystemen (bijvoorbeeld Relatics)- CAD-variant: Electrical of Mechanical engineering bij voorkeur met CAD-operatorervaring

Company profile

Waar ga je werken als Lead Engineer? Je komt te werken bij een van de meest innovatieve en toonaangevende speler op de markt van technische dienstverlening. Bij dit internationale concern kom je samen te werken met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s die trots zijn op hun werk. Een uitdagende en technisch hoogwaardige functie in een dynamische industrie.
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap? Reageer dan snel!
Meer informatie? Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 020-7570000 of tobias.dekoning@lmhengineering.com.
Locatie Amsterdam

BE AMBITIOUS.

Tobias de Koning
+31207570000